De Carend Podcast: Het Palliatief Team met Metta Bunk

Auteur:
23.10.2023
De Carend Podcast: Het Palliatief Team met Metta Bunk
Auteur:
23.10.2023

Hoe praat je met familie rondom een sterfbed? We vragen het Metta Bunk. Metta is verpleegkundig specialist bij het palliatief team in het ziekenhuis en heeft ruime ervaring binnen palliatieve zorg in de eerste lijn. Zij gaat met ons in gesprek over haar werk en de bijdrage die het palliatief team kan geven. 

Luister de Podcast hieronder of via je favoriete podcastkanaal zoals Spotify of Apple Podcast

 

De Carend Podcast is een wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten.

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten! 


Wist je dat een palliatief team 24/7 bereikbaar is voor zorgverleners om hulp aan te bieden? Het landelijk telefoonnummer is 088-6051444. Meer informatie:

Landelijke consultatie 24/7 : https://palliaweb.nl/zorgpraktijk/consultatie 

Richtlijn zorg in de stervensfase – IKNL 2010

Richtlijn pijn bij patiënten met kanker : NVA 2019

Richtlijn palliatieve sedatie : NHG 2022