Wat is voor jou het belangrijkste voor je kwaliteit van leven?

Auteur:
25.10.2023
Wat is voor jou het belangrijkste voor je kwaliteit van leven?
Auteur:
25.10.2023

En denk je wel eens na over welke zorg je wel en niet (meer) zou willen rond het levenseinde? Wil je dit graag vastleggen op papier, of juist helemaal niet?

Vertel het de onderzoekers van het Expertisecentrum Palliatieve Zorg (LUMC), door de vragenlijst in te vullen voor hun landelijke onderzoek ‘Verschuivende grenzen en waarde(n)volle wilsverklaringen’! De resultaten zullen mensen helpen bij het opstellen van waardevolle wilsverklaringen, en zorgverleners helpen in het begeleiden van patiënten.

Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen. De vragenlijst is te bereiken via de onderzoekswebsite: www.waardevollewilsverklaringen.nl . Invullen kost 10 a 20 minuten.
Op deze website kun je alles lezen over het onderzoek, maar ook tips vinden over het opstellen van wilsverklaringen.

Werk je in een zorginstelling en wil je bijdragen aan de werving voor dit onderzoek? Heel graag! Dat kan op de volgende manieren:
- Wijs patiënten/naasten op de onderzoekswebsite: www.waardevollewilsverklaringen.nl of deel de digitale informatiefolder (HIER te downloaden)
- Mail projectleider Iris Hartog (irishartog@lumc.nl) voor meer informatie en om papieren flyers (A5), posters (A3) en/of papieren vragenlijsten (A5-boekjes) te ontvangen.