De Carend Podcast: Euthanasie

Auteur:
18.02.2024
De Carend Podcast: Euthanasie
Auteur:
18.02.2024

Tijdens deze Carend Podcast gaat podcasthost Nick Dekker uitgebreid in gesprek met Pieter Stigter, specialist ouderengeneeskunde bij het Expertisecentrum Euthanasie. Hij vertelt over hoe het Expertisecentrum werkt, hoe de weg naar een euthanasie precies is en ook wat een euthanasie met hem als arts doet. Beluister hieronder de podcast, via spotify of via uw favoriete podcastkanaal.


Deze podcast wordt gemaakt in samenwerking met het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II (NPPZ II), een initiatief om de bewustwording van palliatieve zorg te vergroten.

De Carend Podcast is een wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg, zingeving en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten. In dit tweede seizoen staat 'Zingeving' centraal.

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten!