Carend Podcast over 'Medemenselijkheid'

Auteur:
01.01.2024
Carend Podcast over 'Medemenselijkheid'
Auteur:
01.01.2024

Deze week gaat de Carend Podcast over het onderwerp 'Medemenselijkheid'. Hoe is het als je als ervaren zorgverlener ineens aan de andere kant van de tafel zit? Een openhartig gesprek met longarts Sander de Hosson, specialist palliatieve zorg over zijn eigen ervaring als naaste rondom de stervensfase!

Deze podcast wordt door Carend gemaakt in samenwerking met het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II (NPPZ II), een initiatief om de bewustwording van palliatieve zorg te vergroten! Ga voor meer informatie voor patiënten en naasten naar www.overpalliatievezorg.nl

Beluister de podcast hieronder of op Spotify, Apple podcast of je favoriete podcastkanaal. 

De Carend Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten.

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten!