De Carend Podcast: Verhalen rond de Stervensfase met Metta Bunk

Auteur: Carend Redactie
10.09.2024
De Carend Podcast: Verhalen rond de Stervensfase met Metta Bunk
Auteur: Carend Redactie
10.09.2024

Verpleegkundig specialist Metta Bunk en haar team komen in consult bij een patiënt met ALS. Deze relatief jonge man was stervende en benauwd. Hij heeft een bijzondere vraag aan Metta. Luister deze laatste podcast uit de zomerrubriek 'Verhalen rond de Stervensfase' hieronder of via Spotify, Apple Podcast of jouwe favoriete podcast.


De Carend Podcast is een wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg, zingeving en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten. De Carend Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II. 

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten! 

Voor meer informatie voor zorgverleners over zorg in de stervensfase, bezoek de website: https://palliaweb.nl/richtlijnen-palliatieve-zorg/richtlijn/stervensfase
Voor meer informatie voor patiënten over palliatieve zorg, bezoek de website: https://overpalliatievezorg.nl/dit-is-palliatieve-zorg