Seizoensfinale van De Carend Podcast: Teun Toebes

Auteur: Carend Redactie
08.07.2024
Seizoensfinale van De Carend Podcast: Teun Toebes
Auteur: Carend Redactie
08.07.2024

Het seizoen 'Verlichten van klachten' zit er op en daarom sluiten we af met een belangrijk verhaal van niemand minder dan Teun Toebes. Teun is zorgethicus, verpleegkundige en auteur en heeft het afgelopen jaar veel indruk gemaakt met de film 'Human Forever' die hij samen met Jonathan de Jong maakt. 

Teun neemt ons in de podcast mee met een nieuwe blik op zorg, in het specifiek dementie.

Luister de podcast hieronder, via Spotify (en volg ons!), Apple Podcast of via je favoriete podcast app.

Deze podcast wordt gemaakt in samenwerking met het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II (NPPZ II), een initiatief om de bewustwording van palliatieve zorg te vergroten!

Meer informatie over Teun Toebes:
- Bekijk zijn website hier
- Volg hem op instagram, linkedIn of X

Meer informatie voor zorgverleners:
- Over palliatieve zorg: bekijk het kwaliteitskader hier
- Over palliatieve zorg bij dementie, bekijk de richtlijn hier

Meer informatie voor patiënten;
- Over palliatieve zorg: klik hier
- Over dementie : klik hier


De Carend Podcast is een wekelijkse podcast over palliatieve zorg. Nick Dekker, internist in opleiding, bespreekt elke week belangrijke thema's zoals proactieve zorgplanning, interculturele palliatieve zorg, zingeving en communicatie en zorg in de stervensfase. Hij gaat in gesprek met tal van betrokkenen zoals medisch specialisten, jonge dokters en verpleegkundigen en ook ervaringsdeskundigen: zowel patiënten als naasten. In dit derde seizoen staat 'Verlichten van Klachten' centraal.

Stel je vragen of geef ons feedback via podcast@carend.nl. Bedankt voor het luisteren en vergeet niet om een beoordeling achter te laten!