Carend lanceert interactieve nieuwe (leden!) website

Auteur: Carend Redactie
09.09.2022
Carend lanceert interactieve nieuwe (leden!) website
Auteur: Carend Redactie
09.09.2022

Met trots kunnen we u melden dat Carend per heden een nieuwe website heeft. De layout is aangepast, maar vooral beschikt de site nu over een zorgplatform, een (gratis) interactieve ledensite waaraan de komende tijd snel meer interactieve functies zullen worden toegevoegd.

Forum

Belangrijk onderdeel van de website wordt een Forumpagina waarin we binnen een beveiligde omgeving met zorgverleners multidisciplinair kunnen discussiëren over alle aspecten van de palliatieve zorg. Zo kan u (uiteraard anonieme) casuïstiek delen waar u in discussie kunt gaan met experts, waaronder zorgcollegae.

De site bevat ook een veel toegankelijkere mogelijkheid om de webinars te bekijken en terug te kijken. Voor leden van V&VN is er nog een verrassing, informatie hierover volgt snel.

Redactie website

De komende weken zal een geheel nieuwe redactie aan de slag gaan om ook Carend op een journalistieke manier te gaan verbeteren. We zullen daarmee vaker met interviews, achtergrondreportages, rubrieken en informatie over palliatieve zorg komen. De redactie wordt momenteel samengesteld; zodra dit afgerond is, zullen we, wellicht komend weekeinde, daar op terugkomen. Ook is er een team van vaste columnisten aangesteld.

Kennissite

Achter de schermen werkt een team van deskundigen al geruime tijd aan een publieke en professionele kennissite over palliatieve zorg, welke ook de komende maand zal verschijnen.