Drie boeken 'Verpleegthuis' verloot onder deelnemers webinar met Teun Toebes

Auteur: Carend Redactie
20.02.2022
Drie boeken 'Verpleegthuis' verloot onder deelnemers webinar met Teun Toebes
Auteur: Carend Redactie
20.02.2022

Op 8 maart organiseert Carend samen met onder andere Teun Toebes over Palliatieve zorg in het Verpleeghuis. Carend is heel erg trots om dit samen met Teun Toebes te organiseren en daarom verloten we onder alle deelnemers van het webinar drie exemplaren van Teuns recente boek 'Verpleegthuis'. 

Teun Toebes maakte op 21-jarige leeftijd een gedurfde keuze: hij besloot om op de gesloten afdeling van een verpleeghuis te gaan wonen. Niet alleen om te ervaren hoe de zorg voor mensen met dementie verbeterd kan worden, maar vooral om te laten zien dat wij als maatschappij ons beeld van dementie moeten aanpassen. Op ontwapenende en ontroerende wijze beschrijft hij in zijn boek 'Verpleegthuis' de pijnlijke systemen die in de zorg en samenleving heersen en hoe wij deze kunnen veranderen. VerpleegThuis werd daarom niet alleen een boek over de toekomst van dementie, maar ook een boek over de toekomst van ons allemaal. De kans om dementie te ontwikkelen is volgens hem 20%.

Teun zal tijdens dit webinar uitgebreid vertellen over zijn ervaringen in het verpleeghuis. Daarnaast zullen ook arts Margot Verkuylen, verpleegkundige Selina van Meurs en dochter van een client Ellen Richter vanuit hun eigen perspectief deze zorg beschouwen. Ondertitel van het webinar is 'Zie de Mens'. Longarts Sander de Hosson zal de avond presenteren.

De avond is voor iedereen toegankelijk. In de chat zullen moderatoren actief zijn om vragen door te zetten naar sprekers en presentator. Voor zorgverleners is accreditatie (ABAN, NAPA, V&VN, VSR) aangevraagd bij de beroepsverenigingen.

Wanneer is het webinar? dinsdag 8 maart 2022

Hoe laat? 20.00 uur tot circa 22.00 uur.

Waar? Thuis, achter je laptop

Opgeven: https://carend.nl/webinars#palliatieve-zorg-het-verpleeghuis-zie-de-mens