Manu Keirse houdt deels nieuwe voordracht bij Carend

Auteur: Carend Redactie
12.01.2023
Manu Keirse houdt deels nieuwe voordracht bij Carend
Auteur: Carend Redactie
12.01.2023

Veelgevraagd spreker en pionier binnen de palliatieve zorg, professor Manu Keirse, keert terug bij Carend. Aankomende week, op dinsdag 17 januari 2023 zal hij een voordracht  houden onder de titel 'Helpen bij Verlies en Verdriet'. 

Manu Keirse heeft eerder bij Carend gesproken en zijn bijdrage geldt als het hoogst gewaardeerde webinar van de afgelopen twee jaar. Keirse is hoogleraar rouwverwerking aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij geldt al decennia als een van de voorvechters van goede palliatieve zorg, was Belgische minister van Volkgezondheid rond de milenniumwisseling en speelde een bepalende rol bij het aannemen van de euthanasiewetgeving in Belgie. 

In de laatste jaren heeft hij veel geschreven over het onderwerp rouwverwerking. Hij schreef daar vele boeken over. Een van zijn bekendste werken is 'Helpen bij Verlies en Verdriet', welke al vele jaren geldt als het basisboek over rouw. 

Manu Keirse zal voor Carend een deels nieuwe voordracht geven, waarbij hij in zal gaan op verlies en verdriet bij een kind dat zijn ouders verliest, ook al is dat op volwassen leeftijd. Manu Keirse zal hierbij aan de hand van vele herkenbare voorbeelden aantonen dat rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. 

Wij bij Carend vinden de [voordracht](https://carend.nl/webinar/helpen-bij-verlies-en-verdriet-3) van Manu Keirse een absolute must-see. Het werbinar is voor zorgverleners geaccrediteerd, maar ook toegankelijk voor niet-zorgverleners. Dankzij talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het webinar interessant voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt of met degenen die om zullen gaan met hen die verlies lijden. 

Het webinar is bijna uitverkocht. Wil je er dinsdag bij zijn, dan raden we je aan om je snel aan te melden. Mocht het webinar inderdaad uitverkocht raken, dan kijken we of we binnen afzienbare tijd een nieuw webinar kunnen organiseren. 

Het webinar is geaccrediteerd. V&VN-leden, KABIZ/NVDA-leden  NVvPO en NVDA-leden krijgen 10% korting na registratie op onze site. Aanstaand weekend plaatsen we een interview met Keirse op onze site.


Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor dit webinar. De servers van Carend hebben een maximumcapaciteit en die is bereikt.

Wij zullen op zeer korte termijn overleggen met Manu Keirse over een herhaling van het webinar. Dat zal vermoedelijk in april plaatsvinden. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief via deze link, zal u ruim op tijd ingelicht worden over de datum.

U kan Manu Keirse ook beluisteren en zien op ons congres op donderdag 16 maart in de Jaarbeurs. Via deze link vindt u meer informatie.

dinsdag 17 januari 2023
20:00 uur