Save the Date: 26 juni Connecting Communities - Hét Congres over de Sociale Benadering binnen de Palliatieve Zorg

Auteur: Carend Redactie
09.02.2024
Save the Date: 26 juni Connecting Communities - Hét Congres over de Sociale Benadering binnen de Palliatieve Zorg
Auteur: Carend Redactie
09.02.2024

Op 26 juni organiseren Carend, Agora en PZNL in het kader van het NPPZ II een gezamenlijk congres over de sociale benadering van palliatieve zorg en ondersteuning. 

Ben jij professional in de zorg of het sociaal domein? Of beleidsmedewerker of bestuurder in de zorg, het sociaal domein, of in een gemeente? Of ben je informeel ondersteuner, ervaringsdeskundige, en geïnteresseerd in de sociale benadering? Wil je je kijk op palliatieve zorg verbreden en uitdiepen in één middag en kennismaken met nieuwe perspectieven op passende zorg en ondersteuning voor mensen in de laatste fase van hun leven? Noteer dan deze datum in je agenda, de inschrijving start binnen twee weken.

Ontmoet inspirerende sprekers, nieuwe initiatieven en voorbeelden uit de praktijk, ontdek wat je daarvan kunt leren en praat mee op woensdagmiddag 26 juni van 13.00-17.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht.

De dagvoorzitter is niemand minder dan Pieter Hilhorst.

Sprekers zijn onder andere Marcel Canoy, Karin den Boer, Wies Wagenaar en Sander de Hosson. De muziek wordt verzorgd door King Me Ltd. 

Kosten zijn 75 euro inclusief thee, koffie, fris en versnaperingen. Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NvPO,SKGV en Registerplein.

Het congres Connecting Communities is een samenwerking van Carend, Agora, PZNL en het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II. 

Je kan je hier alvast inschrijven.