Schrijf mee op Carend over palliatieve zorg

Carend Redactie 06-04-2022
Schrijf mee op Carend over palliatieve zorg

Er schuilt een ongekende kracht in verhalen.
Vind je (meer aandacht voor) palliatieve zorg ook erg belangrijk, wil je je ervaringen met deze zorg delen, dan nodigen we je van harte uit om je column in te sturen. Wij plaatsen vrijwel elke ingezonden column of blog en delen deze met een groot publiek via onze website en social media accounts. Ze worden veel gelezen!

Je kan je column zenden naar ons mailadres info@carend.nl

Belangrijk: de columns worden nog wel bewerkt door een eindredacteur, dat wil zeggen we laten zinnen beter lopen en verbeteren taal- en stijlfouten. Soms doen we ook inhoudelijke verbeteringen om de column sterker te maken.

Iedereen mag meeschrijven, uiteraard zorgverleners, maar zeker ook patiënten, naasten en mantelzorger. De verhalen mogen over goede palliatieve zorg gaan, maar ook over zaken die verbeterd kunnen en/of moeten worden. We plaatsen ook verhalen die elders al gepubliceerd zijn en voegen een mooie stockfoto toe (eigen foto's meesturen mag uiteraard ook, zolang er geen copyright op zitten.)


Aantal tips: 

-houd het kort, een A4 is voldoende

-schrijf in de tegenwoordige tijd, tenzij er in het artikel verwezen wordt naar zaken die voor de tijd spelen waarin je een situatie beschrijft

-nooit een en toen... en toen... verhaal, lezers zullen dan snel afhaken en als het te veel een opsomming is, zullen we het verhaal ook niet kunnen plaatsen

Succes! Laten we deze verhalen over de palliatieve zorg blijven vertellen, want iedereen verdient goede palliatieve zorg! Het kan zijn dat je een tijdje niets van ons hoort als er voldoende verhalen zijn, maar we zullen altijd reageren.