Veel animo voor lezing auteur Manu Keirse

Auteur: Sander de Hosson
15.12.2021
Veel animo voor lezing auteur Manu Keirse
Auteur: Sander de Hosson
15.12.2021

Komende maand komen wij met een aantal nieuwe webinars en het loopt storm met de aanmeldingen. 

Voor de lezing van Manu Keirse op dinsdag 18 januari, zijn binnen een week tijd al bijna de helft van de plaatsen bezet. Helaas is er een maximumcapaciteit aan beschikbare plekken, dus wil je het bijzondere verhaal van professor Keirse horen, zorg dan dat je tijdig opgeeft. Voor zorgverleners is de lezing geaccrediteerd, maar wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn inspirerende lezing kan bijwonen, zeker ook als je student bent en daarvoor geldt een gereduceerd tarief.

In zijn webinar "Helpen bij verlies en verdriet" vertelt Manu over chronische rouw, rouwen om een kind met een beperking of chronisch rouwen om een verlies van een geliefde of kind. Dat gaat nooit over, want iedere mijlpaal die je kind niet haalt, haalt jou weer onderuit en dompelt je weer onder in rouw.

Raakt een mens het verdriet over een overleden dierbare ooit kwijt?

“Nee”, zegt Manu Keirse, maar dat hoeft ook niet. Ik spreek tegenwoordig over “verlies overleven” in plaats van “verwerken”, de term die vroeger gangbaar was. Je hoeft de dode niet los te laten. Jullie relatie beëindigt niet, ze verandert alleen van vorm. Wanneer je regelmatig herinneringen blijft ophalen, blijft diegene op een positieve manier leven in je hart.


Manu Keirse was eerder bij ons te gast op 7 december en zijn verhaal heeft op vele betrokkenen veel indruk gemaak. Omdat we destijds vele mensen helaas hebben moeten teleurstellen, hebben we Manu nog een keer gevraagd.


Webinar "Helpen bij verlies en verdriet"

Wanneer: 18 januari, 20.00 uur

Waar: Thuis achter je laptop

Opgeven: via deze link vind je de inschrijving: webinars