Webinar Manu Keirse herhaald op 16 mei

Auteur: Carend Redactie
17.01.2023
Webinar Manu Keirse herhaald op 16 mei
Auteur: Carend Redactie
17.01.2023

Het webinar van Manu Keirse op 17 januari mag zich verheugen in een grote populariteit. Helaas hebben we velen moeten teleurstellen om toegang tot het webinar te krijgen. Om die reden wordt het webinar herhaald op 16 mei 2023. Geïnteresseerden kunnen zich per direct inschrijven via onderstaande link.

Wij begrijpen dat via Linked-In veel mensen zich aangemeld hadden, maar dat was niet voldoende. In het Evenement staat dat je de link moet aanklikken voor aanmelding. Wij begrijpen dat dit niet heel duidelijk was, maar we hebben het bericht nogmaals bekeken en het staat er wel. Alleen door registratie bij Carend.nl was een aanmelding geldig. Toch excuus voor de ontstane verwarring. Wij adviseren iedereen die Manu Keirse willen zien, zich aan te melden voor 16 mei, alleen op Carend.nl via onderstaande link.

Keirse is hoogleraar Rouw aan de Katholieke Universiteit Leuven en geldt als belangrijke autoriteit op zijn gebied. In deze presentatie zal hij onder meer ingaan op verlies van een ouder, ongeacht de leeftijd van een naaste.


dinsdag 16 mei 2023
20:00 uur