Vroegboekkorting Congres 'Zorg in de Stervensfase' tot 1 september

Auteur:
21.06.2023
Vroegboekkorting Congres 'Zorg in de Stervensfase' tot 1 september
Auteur:
21.06.2023

Wie zich voor 1 september opgeeft voor het Congres 'Zorg in de Stervensfase' krijgt een forse korting op de toegangsprijs normale van 299 euro. Kaartjes kosten tot die tijd voor iedereen 269 euro. Studenten kunnen tot die tijd voor 135,00 euro zich inschrijven. Er geldt wel de strikte regel dat alleen een inschrijving met een studentenmailadres geldig is.

Het Congres vindt plaats in Jaarbeurs in Utrecht en er worden een groot aantal topsprekers verwacht. Highlights van het programma zijn de presentatie van professor Lia van Zuijlen over de nieuwe landelijke richtlijn 'Zorg in de Stervensfase' die rond deze tijd gepubliceerd wordt, de presentatie van Eric Geijteman over wetenschappelijk onderzoek naar de stervensfase en een bijzondere editie van het programma 'De Kist' met Keffah Allush. In het workshopprogramma zullen onder andere Christiaan Rhodius over de 'Palliatieve paradox', promovenda Jet van Esch over 'Symptomen in de Stervensfase' en Alexander de Graeff over 'Bewust afzien van eten en drinken' spreken. Ook Sabine Netters, Sander de Hosson, Leonie Vogels en Saida Aouled Baktit zullen acte de presence geven. 

Het congres is geaccrediteerd voor onder andere ABAN, V&VN, VSR, NAPA en de geestelijk verzorgers voor 6 punten. Presentatie is in handen van Inge Diepman.

Inschrijven kan hier.

Uitgebreide informatie over het programma vindt u hier