Manu Keirse houdt grotendeels nieuwe voordracht bij Carend

Auteur: Carend Redactie
11.10.2022
Manu Keirse houdt grotendeels nieuwe voordracht bij Carend
Auteur: Carend Redactie
11.10.2022

Veelgevraagd spreker en pionier binnen de palliatieve zorg, professor Manu Keirse, keert terug bij Carend. Op dinsdag 17 januari 2023 zal hij een voordracht houden onder de titel 'Helpen bij Verlies en Verdriet'.

Manu Keirse heeft eerder bij Carend gesproken en zijn bijdrage geldt als het hoogst gewaardeerde webinar van de afgelopen twee jaar.

Keirse is hoogleraar rouwverwerking aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij geldt al decennia als een van de voorvechters van goede palliatieve zorg, was Belgische minister van Volkgezondheid rond de milenniumwisseling en speelde een bepalende rol bij het aannemen van de euthanasiewetgeving in Belgie.

In de laatste jaren heeft hij veel geschreven over het onderwerp rouwverwerking. Hij schreef daar vele boeken over. Een van zijn bekendste werken is 'Helpen bij Verlies en Verdriet', welke al vele jaren geldt als het basisboek over rouw.

Manu Keirse zal voor Carend een grotendeels nieuwe voordracht geven, waarbij hij in zal gaan op verlies en verdriet bij een kind dat zijn ouders verliest, ook al is dat op volwassen leeftijd. Manu Keirse zal hierbij aan de hand van vele herkenbare voorbeelden aantonen dat rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden.

Wij bij Carend vinden de voordracht van Manu Keirse een absolute must-see. Het werbinar is voor zorgverleners geaccrediteerd, maar ook toegankelijk voor niet-zorgverleners. Dankzij talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het webinar interessant voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt of met degenen die om zullen gaan met hen die verlies lijden.

Gezien de populariteit van dit webinar wijzen we er op dat de server van Carend een maximumcapaciteit heeft en dat het webinar ook uitverkocht kan raken. Wees er dus op tijd bij.